Yritys

Energia Sepät/Ilmalämpö Seppä Oy on ilmalämpöpumppujen ammattilainen. 10 vuoden kokemus alalta tuo vahvaa osaamista millä päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Laajan kokemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan turvallista, luotettavaa ja vaivatonta palvelua. Palvelemme yksityishenkilöiden lisäksi myös yrityksiä.

Ilmalämpöpumput ydinosaamistamme

Toimintamme on alkanut vuonna 2007 ilmalämpöpumppujen parissa. 2013 vuonna yritysmuoto muuttunut osakeyhtiöksi. Vuodesta 2017 alkaen Ilmalämpö Seppä Oy:n toiminta keskittyy Energia Sepät näkyvyyteen verkkokauppapohjaisella sivustolla www.energiasepat.fi. Energia Sepät nimi mahdollistaa laajemman tuotevalikoiman Ilmalämpö Sepän:n sijaan.

Vuosien varrella on kertynyt erittäin kattava määrä erilaisia kohteita. Menestymisemme alalla perustuu vahvaan osaamiseen ja tinkimättömään laatuun. Osaamisemme on laajaa, sillä myynnin ja asennuksen lisäksi huollamme myös kaikki ilmalämpöpumput niiden merkistä riippumatta.

Tutustu kaikkiin palveluihimme >

Muistathan myös, että tekemämme työt oikeuttavat kotitalousvähennyksen saamiseen. Työn osuus eritellään aina laskuun/kuittiin.  Tässä linkki verohallinnon sivuille, mistä löytyy tuoreinta tietoa asiasta.

Myös timanttiporausta ja sähkötöitä

Timanttiporaus ja sähkötyöt ovat osa ilmalämpöpumppujen asennusta. Koska myymme ilmalämpöpumput avaimet käteen periaatteella, saat nämä palvelut kätevästi samassa paketissa.

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä kylmä- ja sähköasennusliike.

Ota yhteyttä

Näiden palveluiden hankkiminen kauttamme on helppoa ja yksinkertaista. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteistyössä