Ilmalämpö Seppä Oy palvelee Uudellamaalla

Olemme ilmalämpöpumppujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon erikoistunut yritys Vantaalta. Palvelemme koko Uudenmaan alueella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai täyttämällä yhteystietosi. Viestiosiossa voitte vapaasti kertoa yhteydenotosta tarkemmin.

Verkkokauppa osoitteessa www.energiasepat.fi

Tarjoamme ilmalämpöpumppuja verkkokaupan hinnoilla.

Yhteydenotto

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Energia Sepät / Ilmalämpö Seppä Oy
Kertomuskuja 3 A
01390 VANTAA

Y-tunnus: 2559192-7
Puh: 040 9132477

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ilmalämpö Seppä Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.


www.ilmalamposeppa.fi

www.energiasepat.fi  

Energia Sepät

Ilmalämpö Seppä Oy

Y-tunnus 2559192-7

Postios.: Kertomuskuja 3 A, 01390 Vantaa

Varasto: Kelatie, 01450 Vantaa

Kimmo Seppänen
040 913 2477

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@energiasepat.fi

Pääsääntöinen toiminta-alue n.100km Vantaalta, toiminta alue kattaa ainakin kunnat: Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula, Kirkkonummi, Hyvinkää, Porvoo, Sipoo, Loviisa, Pyhtää, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Orimattila, Lahti, Riihimäki, Hämeenlinna, Karkkila, Vihti, Nummela, Lohja, Siuntio, Inkoo...