Apua ilmalämpöpumpun valintaan ilmalämmön sepältä!

Suurimmalle osalle Suomalaisista ilmalämpöpumppu on tuttu laite. Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate perustuu  kylmäprosessin avulla tuotettuun lämpöön vaikka ulkona olisi jopa -30:n asteen pakkanen. Koska ilmalämpöpumpun tuottama lämpöenergia syntyy paremmalla hyötysuhteella, kuin esim. sähköpatterin, on se syy ilmalämpöpumppujen suosioon!

Ilmalämpöpumpun hankinta on myös mukavuus kysymys, sillä pumppu tasoittaa tehokkaasti huoneen lämpötilaeroja. Ilmalämpöpumpun jäähdytystoiminto voidaan lukea myös mukavuudeksi, sillä onhan se kiva saada viilennettyä asunto kesän helteillä. 

Miten valita oikea ilmalämpöpumppu ja toimittaja?

Ilmalämpöpumppuja tarjoavia yrityksiä on nykyisin niin paljon, että voi tulla vaikeuksia valita niistä sopiva ja vielä pitäisi löytää sopiva ilmalämpöpumppukin. Onneksi satuit päätymään Energia Seppien sivuille, koska olemme erikoistuneet ratkaisemaan juuri nuo ongelmat. 

Energia Seppien tarkoitus on toimittaa asiakkailleen vain parasta. Tarjoamme markkinoiden kehittyneintä ja tehokkainta tekniikkaa, jotta asiakkaidemme säästämä energian määrä olisi mahdollisimman suuri. Ilmalämpöpumppu valikoimaamme kuuluu useita laadukkaita merkkejä, testivoittajista käytännön menestyjiin.

Ilmalämpö Sepän vahvuus on ilmalämpöpumppujen asennuksessa. Hyvin tehty asennus on mielestämme ratkaisevin tekijä hyvään lopputulokseen. Olemme asentaneet yrityshistoriamme aikana useamman tuhat pumppua. Palaute asennuksista on ollut positiivista. Tyytymätön asiakas ei ole meille vaihtoehto! 

Myönnämme ilmalämpöpumpujen asennuksille viiden vuoden työn takuun.

Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy sopiva ilmalämpöpumppu jokaiseen kotiin/kohteeseen. Linkki tuotteisiin >>