Palvelut

Myymme laadukkaita ja kestäviä ilmalämpöpumppuja/jäähdytyslaiteita oheistarvikkeineen.

Tarjoamme erittäin laadukasta palvelua! Suunnittelemme ja toteutamme laiteratkaisut asiakkaan toiveiden mukaan haluamaansa kohteeseen.

Toimitamme laitteet avaimet käteen periaatteella. Tustu tarjontaamme verkkokaupastamme www.energiasepat.fi >>

Hankittuasi laitteen meiltä, saat siihen aina parhaan mahdollisen asennuspalvelun. Asentamamme laitteet asennetaan aina valmistajan ohjeiden mukaan ja alan laadukkaimmilla tarvikkeilla. Kylmälaitteiden asennus on luvan varaista työtä myös sähköasennuksen osalta. Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksymä kylmä- ja sähköasennusliike.

Suomeen on asennettu tuhansia Ilmalämpöpumppuja jo usean vuoden ajan, joten niiden huolto tulee jatkossa olemaan yhä merkittävämpi. Niinpä olemme erikoistuneet myös pumppujen huoltoon, ja huollamme kaikki ilmalämpöpumput merkistä riippumatta. 

Huoltoa on kahdenlaista, pesuhuoltoa ja korjaushuoltoa. Ilmalämpöpumpun pesuhuolto olisi suositeltavaa tehdä noin kolmen vuoden välein, varsinkin jos laitteella jäähdytetään paljon. Tilattaessa ilmalämpöpumpulle huoltoa on hyvä kiinnittää huomiota siihen mitä huolto sisältää ja miten huolto tehdään. Esimerkiksi sisäyksikköä ei saa täysin puhtaaksi, ellei sitä pura käytännössä osiin. Tilattaessa huollon ilmalämmön sepältä varmistut myös huollon laadusta. Laitteen riittävällä huolto takaa raikkaan ja puhtaan sisäilman.

Korjaushuoltoa vaaditaan silloin, jos laitteen toiminnassa ilmenee ongelmia. Esimerkiksi jos lämmitys/jäähdytysteho on hiipunut tai laakeri on alkanut ääntämään.

Huoltopaketit löydät verkkokaupastamme >>

Timanttiporaus on olennainen osa laitteiden asennuksia jos kyseessä on tiili- tai betonirakenteita. Hankkimalla laitteen kauttamme saat timanttiporauksen järkevään pakettihintaan koneen ja asennuksen kanssa!

Niin kuin kaikki sähkölaitteet taritsevat sähköä toimiakseen. Myös ilmalämpöpumput tarvitsevat sähköä. Koska myymme laitteet avaimet käteen -periaatteella. Sähköistämme aina laitteen asennuksen yhteydessä.

Sähkönsyöttö voidaan hoitaa monella tavalla, joko haaroittamalla jo olemassa olevasta pistorasiasta, tai vetämällä kokonaan uusi syöttö keskukselta. Myös sähköasennukset saat järkevästi samassa paketissa muun asennuksen yhteydessä.